Wij werken met trots samen

Partners

Prins Petfoods

Soms is het moeilijk om een bedrijf te vinden waar je je helemaal in kunt vinden, maar het kan gelukkig ook heel makkelijk zijn. Dat was bij Prins Petfoods het geval.

Prins staat voor dierenwelzijn, echt dierenwelzijn betekend dat je dus ook geen gebruik maakt van proefdieren of andere zaken die het welzijn van een dier schaden. Daar staan wij als Animale volledig achter. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking.

Prins Petfoods

Hond en Vorming

Collega hondenschool Hond en Vorming is een kleinschalige hondenschool in Brunssum waar we graag mee samenwerken en samen workshops organiseren.

Samenwerken aan samenwerken, daar staan we voor!

Hond en Vorming

Stichting AAT

Animale werkt samen met Stichting AAT, Animal Asissted Therapy.

Steeds vaker worden honden ingezet als therapiehond, Stichting AAT zet zich in voor professionalisering van het werkveld. Animal Assisted Therapy (AAT),therapie met ondersteuning van dieren is een doelgerichte, geplande en gestructureerde therapeutische interventie die wordt aangestuurd en / of uitgevoerd door beroepsbeoefenaars op het gebied van gezondheid, onderwijs en sociale dienstverlening.

De honden die worden ingezet moeten vaak hard werken en bestand zijn tegen alles wat zij in hun werkveld tegen kunnen komen, dat kan voor iedere hond verschillend zijn. Stichting AAT vind het daarom enorm belangrijk dat deze honden goed getest worden en dus voordat ze aan het werk gaan een gedragstest ondergaan.

Wij dragen hier graag ons steentje aan bij!

Stichting AAT