Privé Les

Van theorieles bij u thuis tot Agility op het veld

Alle lessen die wij aanbieden zijn ook privé te volgen. Dat kan soms ontzettend handig zijn. Of u nu de puntjes op de i wilt zetten bij de gehoorzaamheidstraining van uw hond of graag samen met uw hond een leuke les Agility wilt volgen, vrijwel alles is mogelijk. 

Privé lessen worden geheel aangepast naar uw wensen en kunnen in principe overal plaatsvinden, bij u thuis, op een andere locatie of bij ons op het lesveld.

Privé theorieles bij u thuis

Meer weten over bijvoorbeeld lichaamstaal, hoe honden leren, emoties bij honden of interacties tussen honden onderling of met mensen, zodat u zelf uw eigen hond en honden van anderen beter gaat begrijpen? Ook dat kan, wij verzorgen theorielessen aan huis. Deze theorielessen zijn ook zeer geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld wanneer u als gezin een puppy verwacht en de kinderen op een leuke speelse manier wilt leren hoe een hond in elkaar zit en wat hij eigenlijk bedoelt met alle dingen die hij doet.

Heeft u zelf geen hond maar komt u in uw werk of dagelijks leven wel vaak honden tegen en wilt u meer weten over onze viervoeters? Wij komen aan huis en leggen u alles uit wat u wilt weten, toegespitst op uw situatie. Ook geschikt voor bedrijven die vaak met honden te maken hebben en soms in situaties komen waarin zij misschien niet goed weten hoe te handelen.

puppy-476800_1920
dog-1123016_1920
Voor wie?
  • Mensen met een beperking (u bent met of zonder beperking welkom in onze groepslessen, ons veld is echter voor rolstoelen en scootmobielen minder goed toegankelijk.)
  • Mensen die om welke reden dan ook niet naar de groepslessen kunnen komen
  • Mensen die zonder vervoer zitten
  • Honden die angstig zijn of agressie inzetten tegen soortgenoten en daardoor niet aan diverse sport en spel cursussen kunnen deelnemen
  • Mensen die graag meer willen weten over de/hun hond
  • Bedrijven die vaak met honden te maken krijgen en hun medewerkers willen bijscholen.

Informeer naar de mogelijkheden!