Puppy cursus

Puppy cursus is misschien wel de belangrijkste cursus voor hondeneigenaren maar ook voor uw puppy. Of u nu veel of weinig ervaring met honden heeft, puppycursus is een must.

Puppycursus is er voor de allerkleinsten, u krijgt uw pup vanaf een leeftijd van 7 à 8 weken, 8 weken is tevens de leeftijd waarop u het beste met de puppycursus kunt starten. Tussen de 3 en 12 weken zit de pup in zijn eerste socialisatiefase, het is belangrijk dat hij voor de leeftijd van 12 weken op een positieve manier kennismaakt met alles waar hij in zijn latere leven mee te maken krijgt. Een goede socialisatie zorgt voor een hondje met meer zelfvertrouwen, minder angst en minder kans op agressie. We leggen als het ware een veilige basis zodat uw hond later beter kan omgaan met nieuwe en spannende situaties. 

puppy-1118584_1920
QjNXKADrTpyMsgH+N%Fgyg
Niet alleen gehoorzaamheid

Niet alleen oefeningen aanleren maar vooral veel aandacht voor; socialisatie, het opbouwen van een band tussen u en uw pup, balans en coördinatie, spelen met uw pup en omgaan met verschillende omgevingsprikkels. We besteden veel aandacht aan gedrag, wat doet mijn hond en waarom doet hij dat?

We leren u kijken naar uw eigen hond maar ook naar de andere honden van de groep en proberen u mee te nemen in de belevingswereld van uw hond. Wanneer u uw hond goed begrijpt kunt u problemen voor zijn, we investeren tijdens de puppycursus dan ook in preventie van probleemgedrag.

Cursus moet leuk zijn!

Bij Animale werken we met respect voor mens en dier, daarnaast zijn we ervan overtuigd dat een cursus vooral ook leuk moet zijn. Wanneer baas en hond het naar hun zin hebben bereiken zij samen veel meer.

Puppycursus bij Animale:

Puppy op komst? Kom gerust eens kijken bij ons op het veld!

Vgr6582sSFyVvRlqrVhpGw