Rally-O

Samenwerken in parcoursvorm

Rally-O, ofwel rally obedience, is een hondensport waarbij eigenlijk heel strak verschillende oefeningen vanuit de gehoorzaamheid worden uitgevoerd. Bij de rally loop je samen met je hond een steeds wisselend parcours van gehoorzaamheidsoefeningen.

Bij Animale is de Rally-O niet zoals hij eigenlijk hoort te zijn, net als bij de agility leiden wij dan ook niet op met het doel om wedstrijden te gaan lopen. 

vis rally
b3673b84-180f-4a39-a416-02b6c4d26857
Fun cursus

Rally bij Animale is vooral een FUN cursus, lekker samen met je hond bezig zijn op een leuke ontspannen manier. Niets moet, alles mag. Natuurlijk wordt er ook heel veel geleerd! Los van de ‘gewone’ gehoorzaamheids-oefeningen zul je ook oefeningen uit veel verschillende hondensporten tegenkomen, bijvoorbeeld uit de dog dance, treibbal, agility en het apporteren.

Daarnaast doen we veel freestyle oefeningen, bijvoorbeeld: ‘Doe een dansje’, ‘Maak een selfie’ of je hond leren opruimen. Bij sommige oefeningen mag je zelf iets creatiefs bedenken, als jij en je hond maar plezier hebben en er geen dwang bij komt kijken natuurlijk.

Voor wie?
  • Voor honden die de CU beginners hebben afgerond of een vergelijkbare cursus elders
  • Voor iedereen die op een leuke ontspannen manier wil leren samenwerken met zijn of haar hond